Welkom bij schoonheidssalon en pedicure Calidris ad Mare!

Wat leuk dat je er bent! Bij Calidris ad Mare zorgt een behandeling voor ontspanning van lichaam en geest. Dit kun je nu ook thuis ervaren door de producten van de salon te bestellen.


Dr Spiller X-Mas Icecream

Onze merken

In de salon gebruik ik zowel de producten van Dr. Spiller als Lakshmi. Deze producten zijn ook bij de salon te bestellen voor thuis.

Dr. Spiller is het product wat in de vorige salon werd gebruikt. Dr. Spiller ondersteunt de huid daar waar de natuur haar grenzen bereikt. Men maakt gebruik van geavanceerde technologieën om biologische processen nauwkeurig na te bootsen. De producten van Dr. Spiller werken op basis van de blauwdruk van de natuur, activeert de huidfuncties met behulp van beschermende en regenererende bestanddelen.

Lakshmi is van Italiaanse origine. Lakshmi produceert al dertig jaar lang meer dan 300 gecertificeerde ecologische & biologische, dierproefvrije producten. Lakshmi heeft een groot assortiment van zeer bijzondere en natuurlijke cosmetica. Hiervoor heeft men de kennis van Ayurveda, natuurgeneeskunde en aromatherapie gecombineerd met de meest geavanceerde cosmetische huid verbeterende kennis.


Producten

Alle producten uit de salon zijn ook te bestellen. Zo geniet je thuis ook van heerlijke behandeling.

Over mij

Mijn doel is om je in de salon een fijne schoonheidsbehandeling te geven. Gericht op ontspanning zodat je even tijd voor jezelf kunt nemen.